Husqvarna raivaussahat

Meiltä löydät Tehokkaat Husqvarna raivaussahat aina käyttövalmiina kasattuna ja testattuna. Ammattitason raivaussahoilla teet metsänraivauksesta tehokkaampaa ja helpompaa. Autamme oikean raivaussahan valinnassa olit sitten Ammattimetsuri tai kesämökkiläinen. Raivaussahat ovat tarkoitettu kaikenlaisen metsän raivaukseen.

Muistilista ruohoraivurin ostajalle
Tarvitsetko uuden ruohoraivurin suuren alueen, korkean ruohon, aluskasvillisuuden tai pensaiden ja pienten puiden raivaamiseen? Seuraavassa on muutamia seikkoja, jotka on hyvä huomioida ennen ruohoraivurin ostamista.

Ruohoraivurit helpottavat maan- ja metsänomistajien työtä. Ne sopivat niin nurmikon hoitoon kuin korkean ruohon, puuntaimien ja tiheikköjen raivaamiseen. Jos tiedät jo laitteesi käyttötarkoituksen, me voimme auttaa sopivan laitteen valinnassa.

Tuleeko tuote ammattikäyttöön?
Ammattikäyttöön kannattaa valita pitkän käyttöiän takaava ja käyttötarkoitukseen sopiva ammattikäyttöön tehty ruohoraivuri. Husqvarna 500 -sarjan mallit ovat ammattikäyttöön suunniteltuja tinkimättömän laadukkaita koneita, jotka takaavat käyttömukavuuden pitkinäkin työpäivinä.

Käyttötarkoitukseen sopiva koko
Ammattikäyttäjien on tärkeää valita käyttötarpeeseen nähden oikean kokoinen ruohoraivuri tehokkaimman koneen sijaan. Tehokas moottori tekee sitkeän kasvillisuuden raivaamisesta helpompaa, mutta tällainen kone on yleensä painavampi. Jos konetta käytetään pitkään yhtäjaksoisesti, painava kone voi väsyttää käyttäjää ja tehdä työskentelystä tehottomampaa. Ammattilaisen kannattaakin harkita usean eri ruohoraivurin hankkimista, jotta kuhunkin työtehtävään voi valita sopivimman työkalun. Tavallisen kuluttajan taas kannattaa valita tarpeeksi tehokas kone, jolla suunnitellut raivaustyöt sujuvat varmasti ja nopeasti.

Täydellinen ratkaisu maanomistajille
Keskitehoinen ruohoraivuri sopii hyvin pienen tai keskikokoisen kiinteistön tarpeisiin tai pensaita, pensasaitoja ja pieniä puita sisältävälle maalaispihalle. Voit vaihtaa raivuriin sopivan pään sen mukaan, leikkaatko ruohoa vai sitkeämpää kasvillisuutta. Monipuolisten ruohoraivuriemme käyttäminen on helppoa ja mukavaa.

Näytetään 6 tuotetta