Stilhl iMOW robottileikkurit

Stihl iMOW robottiruohonleikkuri on älykäs valinta jokaiselle, joka haluaa pitää nurmikkonsa täydellisessä kunnossa vaivattomasti.
Stihl iMOW on suunniteltu tarjoamaan täysin automaattista ruohonleikkuuta, joka on helppo ja intuitiivinen käyttää1. iMOW-mallit työskentelevät miellyttävän huomaamattomasti mihin tahansa vuorokaudenaikaan ja jopa sateella, selättäen rinteet ja siirtyen automaattisesti latausasemaan lataamaan akkunsa2. Tämä tekee niistä ihanteellisen valinnan niille, jotka arvostavat helppoutta ja tehokkuutta.
Mckone.fi tarjoaa erilaisia iMOW-malleja, jotka sopivat eri kokoisiin pihoihin ja tarpeisiin. Esimerkiksi iMOW 5 malli on varustettu LI-ION akulla, 28 cm leikkuuleveydellä ja se soveltuu enintään 1.500 m² nurmikkoalalle1. Se pystyy selviämään jopa 40 % nousuista, mikä tekee siitä monipuolisen vaihtoehdon monenlaisille pihoille1.
Suuremmille alueille suunnattu iMOW 6 EVO malli tarjoaa vieläkin lyhyemmät toiminta-ajat ja suuremman ajonopeuden, mikä tarkoittaa enemmän aikaa käyttää nurmialuetta3. Tämä malli selviää jopa 45 % nousuista, ja nousukykyä voidaan nostaa jopa 60 %:iin Upgrade Kit:llä3. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan vaativiin olosuhteisiin.
Kun valitset sopivaa robottiruohonleikkuria, on tärkeää ottaa huomioon nurmikon koko ja maaston monimuotoisuus. Stihl iMOW -mallisto tarjoaa ratkaisuja kaikenkokoisille pihoille ja kaikenlaisille maastoille. Lisäksi, iMOW-mallit voidaan yhdistää älypuhelimeen iMOW sovelluksen avulla, jolloin voit hallita leikkuria mistä tahansa1.
Mckone.fi verkkokaupasta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan Stihl iMOW -robottiruohonleikkurin. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään oikean mallin valinnassa ja kaikissa ostamiseen liittyvissä kysymyksissä. Tutustu valikoimaamme ja tee puutarhanhoitokokemuksestasi vaivatonta ja nautinnollista Stihl iMOW:n avulla.

Saat meiltä apua robottiruohonleikkurin valintaan.
Muista myös, että meiltä saat kattavat robottiruohonleikkurin asennuspalvelut, huollot, kausisäilytyksen ja korjauspalvelut.

Suosittelemme laitteen asennusta ammattilaisen asentamana.
Voit ostaa meiltä asennuspalvelun 30km säteellä myymälästämme, palvelun hinta määräytyy nurmikon koon, rajalangan määrän,
asennuskohteen etäisyyden ja puutarhan monimuotoisuuden mukaan.
Ota yhteyttä meihin niin sovitaan asennusaika!

Näytetään 2 tuotetta