Perämoottorit

Tohatsu perämoottorit
Tohatsu-perämoottoreilla nyt ylivoimaisesti paras takuu! Markkinoiden ainoana Tohatsu tarjoaa 7 vuoden takuun!
Sataprosenttisesti japanilainen (kaikki mallit valmistetaan Japanissa) Tohatsu myöntää perämoottoreilleen 7 vuoden takuun.

Takuu koskee Tohatsu MFS3.5 – MFS140 moottoreita.

Tohatsun laadunvarmistus on ollut jo pitkään niin korkealla, että ajatus seitsemän vuoden takuusta on tullut ajankohtaiseksi ja nyt se toteutetaan ainoana perämoottorina Suomen markkinoilla.

Nyt siis Japanin vanhimman perämoottorivalmistajan tuotteet ovat myös takuuajassa edellä muita!

Tohatsu on valmistanut perämoottoreita jo vuodesta 1956 alkaen. Alun perin moottoreita rakennettiin vaativissa avomeriolosuhteissa työskenteleville kalastajille. Tänä päivänä Tohatsu on tunnettu vahvasta kehitystyöstään. Tehokkaat, äärimmäisen luotettavat ja vähäpäästöiset perämoottorit pitävät käyttäjät tyytyväisinä, mikä on tärkein asia Tohatsulle moottorin valmistajana.

Tohatsu perämoottorit ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja kestävyydestään, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan niin kalastajille, veneilijöille kuin seikkailunhaluisille vesilläliikkujillekin. McKone.fi verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman Tohatsu perämoottoreita, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja toiveita.

Tohatsu MFS-sarja – Tehokkuutta ja taloudellisuutta MFS-sarjan perämoottorit ovat tunnettuja tehokkuudestaan ja polttoainetaloudellisuudestaan. Mallisto kattaa laajan tehoalueen, joten löydät varmasti juuri sinun veneeseesi sopivan vaihtoehdon. MFS-moottorit ovat helppokäyttöisiä ja niiden huoltaminen on yksinkertaista, mikä takaa moottorille pitkän käyttöiän.

McKone.fi verkkokaupassa on helppo vertailla eri Tohatsu perämoottorimalleja ja löytää juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Meiltä löydät myös kattavan valikoiman varaosia ja tarvikkeita, jotka takaavat moottorisi pitkän iän ja parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Tutustu valikoimaamme ja tee veneilystäsi nautinnollisempaa Tohatsu perämoottoreiden avulla.

Torqeedo sähköperämoottorit
TORQEEDO ON OIKEA PERÄMOOTTORI
Torqeedolla on useita etuja puolellaan, verrattiinpa sitä perinteisiin polttomoottoreihin tai muihin sähköperämoottoreihin.

TRAVEL
TODELLINEN VAIHTOEHTO. Torqeedo Travel on pienen polttoperämoottorin erinomainen vaihtoehto.
SUORITUSKYKY. Torqeedo Travelin suorituskyky vastaa käyttötarkoitukseltaan soutuvenekokoluokan polttomoottoreita.
VAIHTEISTO. Planeettavaihteisto (Travel 503/1003) moottorin ja potkurin välissä, mahdollistaen halkaisijaltaan suuren potkurin, moottorin kompaktiuden ja keveyden.
SUORAVETO. Torqeedo Travel 603 ja 1103 -moottoreissa on vaihteiston sijaan suoraveto. Ääni on tällöin poissa, mutta painoa tulee hieman lisää.
SUURI POTKURI. Suuri potkuri takaa suuren työntövoiman ja erinomaisen hyötysuhteen.
PERUUTUSVAIHDE. Moottoria ei tarvitse kääntää 180 astetta peruutettaessa.
KIINTEÄT RIKIPITUUDET. Saatavilla erikseen lyhyt- ja pitkärikiset versiot.
HIILIHARJATON MOOTTORI. Hiiliharjaton moottori neodyymi-magneeteilla.
LITHIUM AKKU. Suuren kapasiteetin omaava ja kevyt lithium-akku vakiona Travel-malleissa.
PITKÄ TOIMINTA-AIKA. Travel-mallista riippuen normaalia ajoa helposti 2–5 tuntia, uistellessa jopa 12 tuntia!
GPS-YHTEYS & LCD-NÄYTTÖ. Pitävät kuljettajan ajan tasalla mm. akun varaustilasta, nopeudesta ja käyttösäteestä ja -ajasta.
KEVYT. Travel-mallit painavat ajovalmiina akun kanssa mallista riippuen noin 13–18 kg!
HELPPOKÄYTTÖINEN. Ei narukäynnistystä tai ryypyn käyttöä. Ei lutraamista polttoaineella.
PÄÄSTÖTÖN JA HUOLTOVAPAA. Päästötön ja lähes huoltovapaa moottori.
LAADUKAS. Saksalaista laatua 2 vuoden takuu.

Näytetään 1–24 of 26 tuotetta