Lumilingot

Lumilinko on tehokas apuväline raskaamman lumen siirtoon. Kätevillä 2-vaihelumilingoilla lumityöt ovat lastenleikkiä.
Kasaamme ja koekäytämme tarvittaessa lumilingot, ja saat ne vaikka käyttövalmiina kotiovellesi.
Voit valita sopivan lumilingon verkkokaupan valikoimasta tai käydä vaikka paikan päällä. Varmista aina lumilingon saatavuus etukäteen. Verkkokaupasta tilatut lumilingot toimitetaan laatikossa, rahtihinta määräytyy lumilingon koon mukaisesti.

Polttomoottorikäyttöiset lumilingot
Tehokkailla moottoreilla varustetut polttomoottorikäyttöiset lumilingot on suunniteltu suoriutumaan jopa kaikkein haastavimmista kinoksista. Lumilinkoja on saatavissa useita malleja, eritehoisia sekä yksi- ja kaksivaiheisia, jotka selviytyvät suuristakin lumimääristä tai pakkautuneesta lumesta jopa suurilla rinnealueilla.

Akkukäyttöiset lumilingot
Akkukäyttöiset lumilingot ovat tehokkaita ja päästöttömiä, ne pystyvät erinomaisiin tuloksiin ilman melua tai polttomoottorikäyttöisyyden vaatimia huoltoja. Kevyillä ja käytännöllisillä akkulingoilla tehdyt lumityöt ovat kuin kävelyä puistossa. Ja kun virtajohtokaan ei ole tielläsi ovat akkukäyttöiset lumilingot ihanteellisia suurempienkin alueiden helppoon lumenluontiin.

Muistilista lumilingon ostajalle
Etsitkö uutta lumilinkoa? Seuraavia seikkoja kannattaa miettiä ennen laitteen ostamista.
Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lumilingon, huomioi puhdistettavan alueen koko ja kohteen tyypilliset lumiolosuhteet. Lumilinko, jossa on tehokas moottori ja suuri työskentelyleveys, säästää aikaa suurella alueella sekä syvää ja raskasta lunta aurattaessa. Pienempien alueiden ja kuivan lumen puhdistamiseen ei tarvita niin paljon tehoa. Lumilinkoja on saatavana erikokoisilla moottoreilla varustettuina, ja niiden työleveydet vaihtelevat välillä 56–81 cm.
Yksivaiheiset lingot kevyeen työhön kotipihalla
Yksinkertainen yksivaiheinen lumilinko sopii täydellisesti kotipihan kevyisiin lumitöihin. Niissä ei ole kaksivaiheisen lingon varusteisiin kuuluvaa puhallinpyörää. Myöskään vetäviä pyöriä ei ole, vaan linko liikkuu syöttökierukan voimalla.
Kaksivaiheiset lingot raskaamman lumen poistoon
Kaksivaiheiset lumilingot ovat tehokkain valinta raskaan ja tiiviin lumen poistamiseen. Kaksivaiheisuus tarkoittaa, että lumi kulkee koneen syöttökaukalon läpi kahdessa vaiheessa. Lumi syötetään ensin syöttökierukalle, minkä jälkeen suurinopeuksinen puhallinpyörä puhaltaa sen ulos heittotorven kautta. Kaksivaiheisissa malleissa on myös vetävät pyörät.

Näytetään 12 tuotetta