Stiga robottileikkurit

Stiga Cashback kampanja 1.2.-12.7.2024 välisenä aikana. Osta autonominen robottiruohonleikkuri ja saat jopa 500 € takaisin!

Stiga robottiruohonleikkurit ovat puutarhanhoidon tulevaisuutta, ja mckone.fi tarjoaa laajan valikoiman näitä älykkäitä laitteita. Tässä esittelyssä käymme läpi, miksi Stiga robottiruohonleikkurin hankinta on fiksu valinta.

Stigan robottiruohonleikkurit ovat tunnettuja niiden innovatiivisesta teknologiasta, joka mahdollistaa nurmikon leikkaamisen ilman rajakaapelia². Tämä tarkoittaa, että asennus on helppoa ja voit muokata leikkuualuetta vaivattomasti STIGA.GO-sovelluksen avulla. Stigan autonomiset robottiruohonleikkurit käyttävät satelliittien signaaleja navigointiin, mikä takaa tarkan ja tasaisen leikkuujäljen.

Stiga robottiruohonleikkurit ovat myös ympäristöystävällisiä. Ne toimivat akkukäyttöisesti, mikä vähentää päästöjä ja melua. Tämä tekee niistä ihanteellisen valinnan asuinalueille, joissa hiljaisuutta arvostetaan. Lisäksi, Stigan robottiruohonleikkurit ovat varustettu hiiliteräksestä valmistetuilla terillä, jotka leikkaavat ruohon tarkasti ja varmistavat terveen nurmikon kasvun.

Mckone.fi verkkokaupassa voit valita useista eri Stiga robottiruohonleikkurimalleista. Mallit eroavat toisistaan leikkuuleveyden, akun keston ja leikattavan alueen koon mukaan. Jokainen malli on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja pihojen kokoonpanoja. Voit valita pienemmän mallin kaupunkipihoille tai tehokkaamman version suuremmille alueille.

Kun ostat Stiga robottiruohonleikkurin, saat myös pitkän takuun, joka kertoo laitteen laadusta ja kestävyydestä. Stiga tarjoaa jopa viiden vuoden takuun robottiruohonleikkureilleen, mikä antaa lisävarmuutta ostokseesi.

Mckone.fi:n asiantunteva henkilökunta auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan robottiruohonleikkurin. He voivat opastaa sinua valitsemaan oikean mallin ja antavat vinkkejä laitteen käyttöön ja ylläpitoon. Lisäksi, verkkokaupasta löydät kaikki tarvittavat lisävarusteet ja huoltopalvelut, jotta robottiruohonleikkurisi pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Tutustu mckone.fi:n Stiga robottiruohonleikkurivalikoimaan ja tee puutarhanhoitokokemuksestasi vaivatonta ja nautinnollista. Stigan robottiruohonleikkurit ovat älykäs sijoitus puutarhaasi, tarjoten sinulle enemmän aikaa nauttia kauniista pihastasi.

Saat meiltä apua robottiruohonleikkurin valintaan.
Muista myös, että meiltä saat kattavat robottiruohonleikkurin asennuspalvelut, huollot, kausisäilytyksen ja korjauspalvelut.

Suosittelemme laitteen asennusta ammattilaisen asentamana.
Voit ostaa meiltä asennuspalvelun 30km säteellä myymälästämme, palvelun hinta määräytyy nurmikon koon, rajalangan määrän,
asennuskohteen etäisyyden ja puutarhan monimuotoisuuden mukaan.
Ota yhteyttä meihin niin sovitaan asennusaika!

Näytetään 9 tuotetta