// //

Maailman myydyin moottorisahamerkki

Stihl tuotteet

Valtuutettu STIHL jälleenmyyjä

STIHL on uranuurtaja, joka on erikoistunut metsä- ja puutarhakoneisiin. STIHL:in monipuolisen laitevalikoiman ansiosta metsän, puistojen ja maisemien hoitaminen ei koskaan ole ollut näin helppoa. Koneet ovat suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman korkean suorituskyvyn ja mukavan työskentelyasennon kaikissa tilanteissa. Huollamme ja korjaamme kaikki STIHL-tuotteet toimipisteessämme.

Stihl on saksalainen yritys, joka on tunnettu maailmanlaajuisesti korkealaatuisista puutarhakoneistaan. Yrityksen perusti Andreas Stihl vuonna 1926, ja sen ensimmäinen tuote oli käsikäyttöinen moottorisaha. Tänään Stihl on yksi maailman johtavista moottorisahojen ja muiden puutarhakoneiden valmistajista.

Stihl-tuotteet ovat tunnettuja kestävyydestään, suorituskyvystään ja innovatiivisesta suunnittelustaan. Yritys valmistaa laajan valikoiman tuotteita, mukaan lukien moottorisahat, lehtipuhaltimet, ruohonleikkurit, pensasleikkurit ja paljon muuta. Nämä tuotteet on suunniteltu helpottamaan puutarhanhoitoa ja metsänhoitoa sekä ammattilaisille että kotikäyttäjille.

Stihl on sitoutunut ympäristöystävällisyyteen ja kestävään kehitykseen. Yritys pyrkii vähentämään tuotteidensa ympäristövaikutuksia ja parantamaan niiden energiatehokkuutta. Lisäksi Stihl investoi tutkimukseen ja kehitykseen luodakseen uusia, innovatiivisia tuotteita, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin.

Yrityksen menestys perustuu sen sitoutumiseen laatuun, innovaatioon ja asiakaspalveluun. Stihl on saanut useita palkintoja ja tunnustuksia tuotteidensa suorituskyvystä, kestävyydestä ja suunnittelusta. Yritys on myös tunnustettu erinomaisesta asiakaspalvelustaan ja sen kyvystä vastata asiakkaiden tarpeisiin.

Stihl on yritys, joka on omistautunut tuotteidensa laadulle ja asiakkaidensa tyytyväisyydelle. Sen tuotteet ovat luotettavia, kestäviä ja helppokäyttöisiä, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan sekä ammattilaisille että kotikäyttäjille. Stihl jatkaa innovaatioiden kehittämistä ja pyrkii jatkuvasti parantamaan tuotteitaan ja palveluitaan. Tämä tekee Stihlistä luotettavan valinnan puutarhakoneiden alalla.

Siirry valmistajan sivuille.