// //

Vakuuttavaa tehoa haastaviin töihin

Stiga tuotteet

Stiga – Kaikentyyppisiin puutarhoihin

STIGAn koneet ovat tehokkaita, innovatiivisia ja käytännöllisiä työvälineitä, jotka tekevät puutarhan hoidosta helppoa ja nopeaa. Lehtipuhallin on oiva apuri pihan puhdistamisessa. Akkukäyttöisellä lumilingolla avaat pihan kulkureitit vaivatta lumesta. Huollamme ja korjaamme kaikki Stiga-tuotteet toimipisteessämme.

Stiga on tunnettu ja arvostettu puutarhakoneiden valmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, kuten ruohonleikkureita, pensasleikkureita, lumilinkoja ja paljon muuta. Stiga puutarhakoneet ovat suunniteltu helpottamaan puutarhanhoitoa ja tekemään siitä nautinnollisempaa.

Stiga ruohonleikkurit ovat erityisen suosittuja niiden suorituskyvyn, kestävyyden ja innovatiivisten ominaisuuksien ansiosta. Ne ovat saatavilla sekä sähkö- että bensiinikäyttöisinä, ja ne on suunniteltu leikkaamaan ruoho tehokkaasti ja tasaisesti. Lisäksi Stiga tarjoaa myös robottiruohonleikkureita, jotka voivat hoitaa ruohonleikkuun itsenäisesti, säästäen aikaa ja vaivaa.

Stiga pensasleikkurit ovat myös erittäin suosittuja niiden tarkkuuden ja helppokäyttöisyyden ansiosta. Ne ovat ihanteellisia pensaiden ja puiden muotoiluun ja leikkaamiseen, ja ne on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen hallinta ja mukavuus.

Stiga lumilingot ovat välttämättömiä talvikuukausina. Ne ovat tehokkaita ja luotettavia, ja ne on suunniteltu selviytymään raskaista lumisateista. Stiga lumilingot ovat helppoja käyttää ja ne tekevät lumityöt nopeiksi ja vaivattomiksi.

Stiga puutarhakoneet ovat tunnettuja niiden laadusta ja kestävyydestä. Ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja ne on suunniteltu kestämään vuosia kovaa käyttöä. Lisäksi Stiga tarjoaa erinomaista asiakaspalvelua ja tukea, joten voit olla varma, että saat apua tarvittaessa.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että Stiga puutarhakoneet tarjoavat laadukkaita, luotettavia ja innovatiivisia ratkaisuja puutarhanhoitoon. Ne tekevät puutarhanhoidosta helpompaa ja nautinnollisempaa, ja ne ovat erinomainen valinta jokaiselle puutarhurille.

Siirry valmistajan sivuille.

STIGA tuotteet

Näytetään 69 tuotetta